Milyen előnyei vannak a FundiMini Gyerekszámlának?

 • Megtakarításaidra 30%-os, legfeljebb évi 72 000 Ft állami támogatás jár.
  EBKM állami támogatással 3,59-5,01% állami támogatás nélkül 1,14-1,47%.1
 • Időtálló és rugalmas befektetés gyermeked jövőjébe, mert a vásárlástól a felújításig számos lakáscélra felhasználhatja majd
 • Akár gyermeked otthonteremtéséig tartó futamidő: a megtakarítási idő végén kedvező feltételekkel igényelhettek hozzá lakáskölcsönt5
 • A két szerződésből álló konstrukciónak köszönhetően az állami támogatás mellé hűségbónuszt2 és kamatprémiumot3 írunk jóvá

Hogyan segíthetsz otthont teremteni gyermeked számára
a FundiMini Gyerekszámlával?


Állami támogatás

Megtakarításotokra is jár a 30%-os, legfeljebb évi 72 000 Ft állami támogatás. EBKM állami támogatással 3,59-5,01%, állami támogatás nélkül 1,14-1,47%.1


Hűségbónusz

Az állami támogatáson és a betéti kamatokon túl a szerződéses összeg 0,5%-át bónuszként jóváírjuk.2


Kamatprémium

Az első lakás-előtakarékossági szerződésen, a második szerződés futamideje alatt a módozat szerinti betéti kamaton felül 1,5% kamatprémiumot írunk jóvá.3


Ajándék Okospersely®

Gyermeked szórakozva tanulhatja meg a takarékoskodás alapjait a FundiMini Okospersellyel®, amelyet szerződésed mellé adunk.

FundiMini Gyerekszámla kalkulátor

Számold ki, hogyan lehet gyermekednek saját otthona!

Két szerződéssel jogosult vagy a FundiMini Gyerekszámla előnyeire,
és egészen gyermeked otthonteremtéséig támogathatod lakáscéljait.Havi megtakarítás

 • 10 000Ft
 • 20 000Ft


Első szerződés időtartama (legalább 8 év)

 • 97 hónap
 • 120 hónap


Második szerződés időtartama (4-10 év között választható)

 • 49 hónap
  futamidő
 • 76 hónap
  futamidő
 • 97 hónap
  futamidő
 • 120 hónap
  futamidő
1. szerződés:
összes saját befizetés: 2 400 000 Ft
állami támogatás: 720 000 Ft
betéti kamat3: 514 648 Ft
hűségbónusz2: 40 000 Ft
kamatprémium3: 488 717 Ft
teljes megtakarítás:4 4 144 765 Ft
2. szerződés:
összes saját befizetés: 2 400 000 Ft
állami támogatás: 720 000 Ft
betéti kamat3: 161 627 Ft
teljes megtakarítás: 3 281 627 Ft

Szerződéses összeg

Teljes megtakarítás összesen: 7 426 392 Ft
Igényelhető lakáskölcsön5: 8 573 608 Ft (THM: 5,35%)
Teljes szerződéses összeg5: 16 000 000 Ft
Küldés e-mailben

Szeretnéd megkönnyíteni gyermeked otthonteremtését?
Kérj visszahívást, és segítünk!

Mire használhatja fel gyermeked a megtakarítást?


Lakásvásárlásra

Gyermeked álmai, céljai és életstílusa ugyan még ismeretlen, de az biztos, hogy Ő is vágyik majd a saját otthon melegére. A FundiMini Gyerekszámlán lévő megtakarítást önerőként is felhasználhatod, akár kedvező lakáskölcsönnel is kombinálhatod, amit bármely új és használt lakás vagy ház vásárlására felhasználhattok majd.


Felújításra, korszerűsítésre

Előfordulhat, hogy máris tudod, hová költözhet majd gyermeked felnőttként. A FundiMini Gyerekszámla ebben az esetben is támogatja otthonteremtését, mert az összegyűjtött megtakarítást arra is fordíthatja majd, hogy saját ízlése szerint újítsa fel és korszerűsítse első otthonát.


Építésre, bővítésre

Úgy érzed az lesz a legjobb, ha távol és mégis közel költözik majd gyermeked, mondjuk egy új lakrészbe? Vagy inkább az alkotás örömét adnád neki, hogy az alapoktól a tetőig ő építhesse fel álmai otthonát? A FundiMini Gyerekszámla mindkét esetben kiváló alap lehet, mert ingatlan bővítésére és új ház építésére is egyaránt felhasználható.

Visszahívást kérek

Tanítsd meg gyermeked az öngondoskodásra az ajándék FundiMini Okospersellyel®!

A szerződéshez FundiMini Okosperselyt® is adunk, amivel gyermeked szórakozva tanulhatja meg a takarékoskodás alapjait, valamint Te is könnyen nyomon követheted, hogy hogyan és mire tesz félre.

Szeretnéd megalapozni gyermeked jövőjét?
KÉRJ VISSZAHÍVÁST, ÉS SEGÍTÜNK!

Visszahívást kérek

Az Okospersely a 14. életévét be nem töltött kedvezményezett javára, újonnan kötött szerződésekre érvényes, ahol befizetésre kerül a számlanyitási díj és az első havi megtakarítás, a szerződést nem zárolják, valamint a tarifális ráta eléri a 19.900 Ft-ot. Az okospersely már 9.900 Ft tarifális ráta felett jár, amennyiben a Hűségbónusz kedvezményt a szerződésre igénybe veszik, melynek feltétele az előbbieken túl, hogy a szerződés 9-es módozatú és legalább 8 éves futamidejű legyen, és a szerződés kiutalásra kerüljön. Zárolt a (hitel)biztosítéki célra felajánlott, terhelt szerződés.

1 Az állami támogatás mértéke, szerződésenként és személyenként, havi rendszeres megtakarítást feltételezve legfeljebb évi 72 000 Ft. Az EBKM-érték két egymást követő, 9-es módozatú lakás-takarékpénztári szerződésből álló konstrukcióra került megállapításra, havi 10 000 - 20 000 Ft-os folyamatos betételhelyezést feltételezve, ahol a tarifa szerinti kamat 1%, a kamatprémium 1,5%, és az első szerződés futamideje minimum 8 év. A megtakarítási idő változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet. A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta‑Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelem felkeltését célozzák.

2 Az első lakás-előtakarékossági szerződés szerződéses összegének 0,5%-át hűségbónuszként jóváírjuk az Ügyfél betéti számláján a Hirdetményben meghatározott feltételek együttes teljesülésekor.

3 A konkrét példához tartozó EBKM-értékek: 1. szerződés: 3,29% állami támogatással, 1,82% állami támogatás nélkül; 2. szerződés: 5,03% állami támogatással, 0,22% állami támogatás nélkül. Összevont EBKM a 2 szerződésre: 3,65% állami támogatással, 1,47% állami támogatás nélkül. A kamatprémium mértéke 1,5%.

4 A kalkulációban az első megtakarítási szakasz végén összegyűjtött összegből levonásra került a második szakasz során keletkező (első szerződésre vonatkozó) számlavezetési díj, melynek összege havi 150 forint.

5 A Fundamenta‑Lakáskassza Zrt. a teljes hiteldíj mutató meghatározásakor a konkrét példában szereplő összeget és futamidőt vette figyelembe. A THM meghatározása az aktuális feltételek és hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tartalmazza jelzáloggal terhelendő ingatlan biztosításának díját. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog, az ingatlanra vagyonbiztosítási szerződés megkötése szükséges.

A Fundamenta-Lakáskassza Kft. az ön pénzügyi közvetítője, úgyis mint jelzáloghitel-közvetítő a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. nevében jár el, amelyért díjazásban részesül.

6 A tájékoztatás és a feltételek megjelölése nem teljes körű, a termék részletes feltételeit, továbbá a szerződéses összeg, valamint a teljes megtakarítás fogalmi elemeit a www.fundamenta.hu oldalon található „FundiMini Gyerekszámla” akcióról szóló Hirdetmény (A hivatkozott honlapon található a Fundimini Gyerekprogram hirdetmények alatt. A FundiMini Gyerekszámla akció hirdetmény 2017.07.01-től visszavonásig él), továbbá a Fundamenta‑Lakáskassza Zrt. Általános Szerződési Feltételei (A hivatkozott honlapon található az Általános Szerződési Feltételek, Díjtáblázat alatt) tartalmazzák. Az akció más termékakcióval nem vonható össze. A Fundamenta‑Lakáskassza Kft és a kijelölt értékesítő partnerek a Fundamenta‑Lakáskassza Zrt. megbízásából járnak el, tevékenységükért díjazásban részesülnek.