Szeretnél saját lakást ajándékozni gyermekednek?

A FundiMini Gyerekszámlát pont erre találtuk ki

Milyen előnyei vannak a FundiMini Gyerekszámlának?

 • Megtakarításaidra 30%-os, legfeljebb évi 72 000 Ft állami támogatás jár.
  EBKM állami támogatással 1,83-4,18% állami támogatás nélkül 0,29-0,66%.1
 • Időtálló és rugalmas befektetés gyermeked jövőjébe, mert a vásárlástól a felújításig számos lakáscélra felhasználhatja majd
 • Akár gyermeked otthonteremtéséig tartó futamidő: a megtakarítási idő végén kedvező feltételekkel igényelhettek hozzá lakáskölcsönt5
 • A két szerződésből álló konstrukciónak köszönhetően az állami támogatás mellé hűségbónuszt2 és kamatprémiumot3 írunk jóvá
ű

FundiMini Gyerekszámla kalkulátor

Számold ki, hogyan lehet gyermekednek saját otthona!

Két szerződéssel jogosult vagy a FundiMini Gyerekszámla előnyeire,
és egészen gyermeked otthonteremtéséig támogathatod lakáscéljait.Havi megtakarítás

 • 10 000Ft
 • 40 000Ft


Első szerződés időtartama (legalább 8 év)

 • 99 hónap
 • 122 hónap


Második szerződés időtartama (4-10 év között választható)

 • 52 hónap
 • 64 hónap
 • 81 hónap
 • 99 hónap
 • 122 hónap
1. szerződés:
összes saját befizetés: 2 400 000 Ft
állami támogatás: 720 000 Ft
betéti kamat3: 41 995 Ft
hűségbónusz2: 38 250 Ft
kamatprémium3: 379 083 Ft
teljes megtakarítás:4 3 564 178 Ft
2. szerződés:
összes saját befizetés: 1 940 000 Ft
állami támogatás: 582 000 Ft
betéti kamat3: 10 068 Ft
teljes megtakarítás: 2 532 068 Ft

Szerződéses összeg

Teljes megtakarítás összesen: 6 096 246 Ft
Igényelhető lakáskölcsön5: 7 803 754 Ft (THM: 3,69%)
Teljes szerződéses összeg5: 13 900 000 Ft
Küldés e-mailben

Szeretnéd megkönnyíteni gyermeked otthonteremtését?
Kérj visszahívást, és segítünk!

Mire használhatja fel gyermeked a megtakarítást?


Lakásvásárlásra

Gyermeked álmai, céljai és életstílusa ugyan még ismeretlen, de az biztos, hogy Ő is vágyik majd a saját otthon melegére. A FundiMini Gyerekszámlán lévő megtakarítást önerőként is felhasználhatod, akár kedvező lakáskölcsönnel is kombinálhatod, amit bármely új és használt lakás vagy ház vásárlására felhasználhattok majd.


Felújításra, korszerűsítésre

Előfordulhat, hogy máris tudod, hová költözhet majd gyermeked felnőttként. A FundiMini Gyerekszámla ebben az esetben is támogatja otthonteremtését, mert az összegyűjtött megtakarítást arra is fordíthatja majd, hogy saját ízlése szerint újítsa fel és korszerűsítse első otthonát.


Építésre, bővítésre

Úgy érzed az lesz a legjobb, ha távol és mégis közel költözik majd gyermeked, mondjuk egy új lakrészbe? Vagy inkább az alkotás örömét adnád neki, hogy az alapoktól a tetőig ő építhesse fel álmai otthonát? A FundiMini Gyerekszámla mindkét esetben kiváló alap lehet, mert ingatlan bővítésére és új ház építésére is egyaránt felhasználható.

Visszahívást kérek

Tanítsd meg gyermeked az öngondoskodásra az ajándék FundiMini Okospersellyel®!

A szerződéshez FundiMini Okosperselyt® is adunk, amivel gyermeked szórakozva tanulhatja meg a takarékoskodás alapjait, valamint Te is könnyen nyomon követheted, hogy hogyan és mire tesz félre.

Szeretnéd megalapozni gyermeked jövőjét?
KÉRJ VISSZAHÍVÁST, ÉS SEGÍTÜNK!

Visszahívást kérek

Az ajándék Fundimini Okospersely® a 14. életévét be nem töltött kedvezményezett javára, újonnan kötött szerződésekre érvényes, ahol a tarifális ráta eléri a havi 9 900 Ft-ot és nem haladja meg a 40 000 Ft-ot, a számlanyitási díj és az első havi teljes megtakarítás befizetésére is sor került, és a szerződést nem zárolják.

A FundiMini Gyerekszámla további feltétele hogy a szerződés Otthontervező Lakásszámla 20 (‚A’ módozat) vagy Otthontervező 40 (‚B’ módozat) és legalább 8 éves futamidejű legyen, és a szerződés kiutalásra kerüljön. Zárolt a (hitel)biztosítéki célra felajánlott, terhelt szerződés. A tájékoztatás nem teljes körű, a termék és az akció részletes feltételeit a www.fundamenta.hu oldalon található „FundiMini Gyerekszámla akció hirdetménye 2017.12.15-től” című hirdetmény, továbbá a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. Általános Szerződési Feltételei (Üzletszabályzat) tartalmazzák. A FundiMini Gyerekszámla akció nem vonható össze semmilyen más akcióval. Az Ön pénzügyi közvetítője, úgyis, mint jelzáloghitel-közvetítő, a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. nevében jár el, amelyért díjazásban részesül. Új lakásszámla megkötésének feltétele a szerződés létrejöttére irányuló ajánlatnak a Fundamenta Lakáskassza Zrt. részéről történő elfogadása, továbbá a szerződéses összeg 1%-ának megfelelő számlanyitási díj megfizetése.

1 Az állami támogatás mértéke, szerződésenként és személyenként, havi rendszeres megtakarítást feltételezve legfeljebb évi 72 000 Ft. Az EBKM-érték két egymást követő, Otthontervező Lakásszámla 20 (‚A’ módozat) vagy Otthontervező 40 (‚B’ módozat) lakás-takarékpénztári szerződésből álló konstrukcióra került megállapításra, havi 10 000 - 40 000 Ft-os folyamatos betételhelyezést feltételezve, ahol a tarifa szerinti kamat 1%, a kamatprémium 1,5%, és az első szerződés futamideje minimum 8 év. A megtakarítási idő változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet. A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta‑Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelem felkeltését célozzák.

2 Az első lakás-előtakarékossági szerződés szerződéses összegének 0,5%-át hűségbónuszként jóváírjuk az Ügyfél betéti számláján a Hirdetményben meghatározott feltételek együttes teljesülésekor. A követő lakás-előtakarékossági szerződés annak aláírásakor aktuálisan értékesített lakás-előtakarékossági szerződés feltételeivel, termékjellemzőivel jön létre, nem pedig az újonnan kötött első lakás-előtakarékossági szerződés aláírásakor értékesített szerződések feltételeivel.

3 A konkrét példához tartozó EBKM-értékek: 1. szerződés: 2,64% állami támogatással, 0,94% állami támogatás nélkül; 2. szerződés: 5,19% állami támogatással, -0,80% állami támogatás nélkül. Összevont EBKM a 2 szerződésre: 3,65% állami támogatással, 1,47% állami támogatás nélkül. A kamatprémium mértéke 1,5%.

4 A kalkulációban az első megtakarítási szakasz végén összegyűjtött összegből levonásra került a második szakasz során keletkező (első szerződésre vonatkozó) számlavezetési díj, melynek összege havi 150 forint.

5 A Fundamenta‑Lakáskassza Zrt. a teljes hiteldíj mutató meghatározásakor a konkrét példában szereplő összeget és futamidőt vette figyelembe. A THM meghatározása az aktuális feltételek és hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tartalmazza jelzáloggal terhelendő ingatlan biztosításának díját. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog, az ingatlanra vagyonbiztosítási szerződés megkötése szükséges.

A Fundamenta-Lakáskassza Kft. az ön pénzügyi közvetítője, úgyis mint jelzáloghitel-közvetítő a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. nevében jár el, amelyért díjazásban részesül.

superbrands logo
©2017 Fundamenta - Lakáskassza Zrt.