Milyen előnyei vannak a FundiMini Gyerekszámlának?

 • Megtakarításotokra 30%-os, legfeljebb évi 72 000 Ft állami támogatás jár.
  EBKM állami támogatással 4,98%, állami támogatás nélkül 0,23%.1
 • Időtálló befektetés gyermeked jövőjébe, mert a vásárlástól a felújításig számos lakáscélra felhasználhatja majd
 • Akár gyermeked otthonteremtéséig tartó futamidő: a megtakarítási idő végén kedvező feltételekkel igényelhettek hozzá lakáshitelt5
 • A két szerződésből álló konstrukciónak köszönhetően az állami támogatás mellé hűségbónuszt2 és kamatprémiumot3 írunk jóvá

Hogyan segíthetsz otthont teremteni gyermeked számára
a FundiMini Gyerekszámlával?


Állami támogatás

Megtakarításotokra ez esetben is jár a 30%-os, legfeljebb évi 72 000 Ft állami támogatás.EBKM állami támogatással 4,98%, állami támogatás nélkül 0,23%.1


Hűségbónusz

Az állami támogatáson és a betéti kamatokon túl a szerződéses összeg 0,5%-át bónuszként jóváírjuk.2


Kamatprémium

Az első szerződés lejártakor a legmagasabb betéti kamatú Fundamenta Lakásszámla, valamint FundiMini Gyerekszámlád első szerződésének betéti kamat különbségét jóváírjuk.3


Ajándék Okospersely®

Gyermeked szórakozva tanulhatja meg a takarékoskodás alapjait a FundiMini Okospersellyel®, amelyet szerződésed mellé adunk.

FundiMini Gyerekszámla kalkulátor

Számold ki, hogyan lehet gyermekednek saját otthona!

Két szerződéssel jogosult vagy a FundiMini Gyerekszámla kedvezményeire,
és egészen gyermeked otthonteremtéséig támogathatod lakáscéljait.Havi megtakarítás

 • 10 000Ft
 • 20 000Ft


Első szerződés időtartama (legalább 8 év)

 • 97 hónap
 • 120 hónap


Második szerződés időtartama (4-10 év között választható)

 • 49 hónap
  futamidő
 • 76 hónap
  futamidő
 • 97 hónap
  futamidő
 • 120 hónap
  futamidő
1. szerződés:
összes saját befizetés: 2 400 000 Ft
állami támogatás: 720 000 Ft
betéti kamat3: 516 133 Ft
hűségbónusz2: 40 000 Ft
kamatprémium3: 656 574 Ft
teljes megtakarítás:4 4 312 307 Ft
2. szerződés:
összes saját befizetés: 2 400 000 Ft
állami támogatás: 720 000 Ft
betéti kamat3: 164 486 Ft
teljes megtakarítás: 3 284 486 Ft

Szerződéses összeg

Teljes megtakarítás összesen: 7 596 793 Ft
Igényelhető lakáskölcsön5: 8 403 207 Ft (THM: 5,65%)
Teljes szerződéses összeg5: 16 000 000 Ft
Küldés e-mailben

Szeretnéd megkönnyíteni gyermeked otthonteremtését?
Kérj visszahívást, és segítünk!

Mire használhatja fel gyermeked a megtakarítást?


Lakásvásárlásra

Gyermeked álmai, céljai és életstílusa ugyan még ismeretlen, de az biztos, hogy Ő is vágyik majd a saját otthon melegére. A FundiMini Gyerekszámlán lévő megtakarítást önerőként is felhasználhatod, akár kedvező lakáshitellel is kombinálhatod, amit bármely új és használt lakás vagy ház vásárlására felhasználhattok majd.


Felújításra, korszerűsítésre

Előfordulhat, hogy máris tudod, hová költözhet majd gyermeked felnőttként. A FundiMini Gyerekszámla ebben az esetben is támogatja otthonteremtését, mert az összegyűjtött megtakarítást arra is fordíthatja majd, hogy saját ízlése szerint újítsa fel és korszerűsítse első otthonát.


Építésre, bővítésre

Úgy érzed az lesz a legjobb, ha távol és mégis közel költözik majd gyermeked, mondjuk egy új lakrészbe? Vagy inkább az alkotás örömét adnád neki, hogy az alapoktól a tetőig ő építhesse fel álmai otthonát? A FundiMini Gyerekszámla mindkét esetben kiváló alap lehet, mert ingatlan bővítésére és új ház építésére is egyaránt felhasználható.

Visszahívást kérek

Tanítsd meg gyermeked az öngondoskodásra az ajándék FundiMini Okospersellyel®!

A szerződéshez FundiMini Okosperselyt® is adunk, amivel gyermeked szórakozva tanulhatja meg a takarékoskodás alapjait, valamint Te is könnyen nyomon követheted, hogy hogyan és mire tesz félre.

Tudj meg többet a FundiMini Okosperselyről® videónkból!

Szeretnéd megalapozni gyermeked jövőjét?
KÉRJ VISSZAHÍVÁST, ÉS SEGÍTÜNK!

Visszahívást kérek

Az Okospersely a 14. életévét be nem töltött kedvezményezett javára, újonnan kötött szerződésekre érvényes, ahol befizetésre kerül a számlanyitási díj és az első havi megtakarítás, a szerződést nem zárolják, valamint a tarifális ráta eléri a 19.900 Ft-ot. Az okospersely már 9.900 Ft tarifális ráta felett jár, amennyiben a Hűségbónusz kedvezményt a szerződésre igénybe veszik, melynek feltétele az előbbieken túl, hogy a szerződés 8-as módozatú és legalább 8 éves futamidejű legyen, a szerződés kiutalásra kerüljön, és a megtakarítási ráta elérje a 9.900 Ft-ot. Zárolt a (hitel)biztosítéki célra felajánlott, terhelt szerződés.

1 Az állami támogatás mértéke, szerződésenként és személyenként, havi rendszeres megtakarítást feltételezve legfeljebb évi 72 000 Ft. A 824. számú módozat (10 év 3 hónap) állami támogatással együtt számított nem akciós EBKM értéke 4,98%, az állami támogatás nélkül számított nem akciós EBKM értéke 0,23%. A jelen tájékoztatóban megjelölt EBKM érték a betéti kamat és az értékpapírok hozama számításáról és közzétételéről szóló 82/2010 (III. 25.) Korm. rendelet alapján került megállapításra, havi 20 000 Ft folyamatos betételhelyezést feltételezve. A megtakarítási idő változása az EBKM érték változását is jelentheti, amely érték csökkenhet. A jelen tájékoztatás nem tekinthető a Fundamenta‑Lakáskassza Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelem felkeltését célozzák.

2 Az első lakás-előtakarékossági szerződés szerződéses összegének 0,5%-át jóváírjuk az Ügyfél betéti számláján a Hirdetményben meghatározott feltételek együttes teljesülésekor.

3 A konkrét példához tartozó EBKM-értékek: 1. szerződés: 3,51% állami támogatással, 2,33% állami támogatás nélkül; 2. szerződés: 4,98% állami támogatással, 0,48% állami támogatás nélkül. Jelenlegi módozatainkat figyelembe véve a kamatprémium mértéke 3%-1% = 2% lenne. A konstrukcióban szereplő összeg az aktuális mértéken alapuló példaként szereplő számítás.

4 A kalkulációban az első megtakarítási szakasz végén összegyűjtött összegből levonásra került a második szakasz során keletkező (első szerződésre vonatkozó) számlavezetési díj, melynek összege havi 150 forint.

5 A Fundamenta‑Lakáskassza Zrt. a teljes hiteldíj mutató meghatározásakor a konkrét példában szereplő összeget és futamidőt vette figyelembe. A THM meghatározása az aktuális feltételek és hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM értéke nem tartalmazza jelzáloggal terhelendő ingatlan biztosításának díját. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog, az ingatlanra vagyonbiztosítási szerződés megkötése szükséges.

A Fundamenta-Lakáskassza Kft. az ön pénzügyi közvetítője, úgyis mint jelzáloghitel-közvetítő a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. nevében jár el, amelyért díjazásban részesül.

6 A tájékoztatás és a feltételek megjelölése nem teljes körű, a termék részletes feltételeit, továbbá a szerződéses összeg, valamint a teljes megtakarítás fogalmi elemeit a www.fundamenta.hu oldalon található „FundiMini Gyerekszámla” akcióról szóló Hirdetmény (A hivatkozott honlapon található a Fundimini Gyerekprogram hirdetmények alatt. A FundiMini Gyerekszámla akció hirdetmény 2016.10.17-étől visszavonásig él), továbbá a Fundamenta‑Lakáskassza Zrt. Általános Szerződési Feltételei (A hivatkozott honlapon található az Általános Szerződési Feltételek, Díjtáblázat alatt) tartalmazzák. Az akció más termékakcióval nem vonható össze. A Fundamenta‑Lakáskassza Kft és a kijelölt értékesítő partnerek a Fundamenta‑Lakáskassza Zrt. megbízásából járnak el, tevékenységükért díjazásban részesülnek.